HomeNieuwsLifestyleModel bekent: “Mijn ouders hebben me uit het huis gezet wegens mijn...

Model bekent: “Mijn ouders hebben me uit het huis gezet wegens mijn OnlyFans-carrière, maar nu help ik hen financieel” (foto’s)

19 jaar jong is ze, de Amerikaanse Faith Lianne. Toen ze haar hogere studies de rug toedraaide en op zoek ging naar internetbekendheid, gooiden haar ouders haar uit het huis in Florida. Zij waren duidelijk niet opgezet met de wilde plannen van dochterlief.

Lianne koos er dus voor om de universiteit waar ze net begonnen was te verlaten en een carrière na te jagen op OnlyFans. In maart 2021 nam ze de beslissing die niet meteen ter harte werd genomen door ma en pa. Zij zetten hun dochter het huis uit. Dus trok Lianne in bij haar broer, die later haar manager zou worden, en die haar voor “de volle 100% steunt”.

”Niet van een rijke familie”

“Ik kom niet uit een rijke familie en ik wilde mijn leven niet beginnen met schulden door studentleningen. Dus ik heb een gesprek gehad met mijn ouders en hen verteld dat ik op OnlyFans zit. Ze waren extreem teleurgesteld en kwaad”, zo vertelt ze in een interview. Haar mama zou achteraf bijdraaien: “Ik dacht dat ze minder ging verdienen dan een kassierster.” Maar het model heeft het dus goedgemaakt met haar ouders, die nu op vervroegd pensioen zijn en bij haar leven.

Foto: Twitter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels