HomeNieuwsLifestyleM&M’s nu al ‘eggcited’ voor Pasen

M&M’s nu al ‘eggcited’ voor Pasen

De winter woedt nog volop, maar bij M&M’s wordt al aan de komst van de Paasklokken gedacht. Yellow & Red hebben dan ook ‘eggciting’ nieuws te melden: binnenkort is er een speciale editie in de Belgische winkelrekken te vinden. De ‘speckled eggs’ krijgen niet alleen specifieke Paaskleurtjes aangemeten, ze onderscheiden zich ook van de reguliere M&M’s door hun matte suikerlaagje en hun unieke recept.

Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook chocolade, kleur en delen. Dat zijn meteen ook drie sleutelwoorden die perfect passen bij M&M’s. Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook eitjes. En ook al is de pindavariant van M&M’s ovaal van vorm, toch worden de beroemde chocoladesnoepjes niet meteen bestempeld als eitjes. Met de komst van de ‘speckled eggs’ belooft daar nu verandering in te komen. De nieuwe M&M’s-variant combineert de ovale vorm van de pindavariant met de chocoladevulling van de gekende chocoladeversie. Met een lichtjes anders smakende chocolade en een nieuw mat suikerlaagje geven de ‘speckled eggs’ een geheel nieuwe schwung aan de gekende en geliefde M&M’s-beleving.

Speciale Pantone kleuren

De ‘speckled eggs’ onderscheiden zich nog meer door hun paaskleurige pasteltinten. Liefhebbers van paasdecoratie kunnen er naar hartenlust mee aan de slag, met dank aan de specifieke Pantone-codes. Lichtroze (244C), Geel (108C), Wit (Pantone White), Groen (346 C), Lichtblauw (3105C) of gewoon alle kleuren bij elkaar? Pinterest belooft er alvast nog vrolijker op te worden.

De ‘speckled eggs’ zullen makkelijk terug te vinden zijn in de winkels dankzij hun specifieke lichtblauwe verpakking. Eén zakje bevat 250 gram ‘speckled eggs’ en kost 3,49 euro .

Het bericht M&M’s nu al ‘eggcited’ voor Pasen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels