HomeNieuwsLifestyle"Mijn strenge opvoeding zorgde ervoor dat mijn geslachtsdeel 'te nauw' was geworden..."

“Mijn strenge opvoeding zorgde ervoor dat mijn geslachtsdeel ’te nauw’ was geworden…”

Maak kennis met Baily Krawczyk, een 22-jarige uit de Verenigde Staten, die claimt dat haar strenge religieuze opvoeding ervoor heeft gezorgd dat haar vagina te nauw is geworden om intiem te zijn met haar partner. Ze pleit ervoor om hier openlijk over te praten en probeert vrouwen in een gelijkaardige situatie te helpen.

Baily Krawczyk is een 22-jarige videografe uit Virginia en geeft in een interview aan dat ze zich al sinds haar dertiende altijd anders heeft gevoeld ten opzichte van haar leeftijdsgenootjes. Zij en haar vrienden gingen toen door puberteit, maar ze merkte al snel dat ze de enige was die geen tampons kon gebruiken.

Groeien

In eerste instantie dacht Bailey dat haar lichaam nog in volle groei was, maar ook op haar 21ste kon ze ze niet gebruiken. Tampons in haar vagina plaatsen ging gepaard met hevige pijn en in 2020 zou ze uiteindelijk de diagnose ‘vaginismus’ krijgen. Dat is iets waar tussen de 5% à 17% van de vrouwen mee te kampen heeft wereldwijd. “Vaginismus is een aandoening die te maken heeft met mentale stress en trauma’s en ik geloof dat mijn strenge religieuze opvoeding een oorzaak kan zijn. In onze familie spraken we niet over seks en ik was als de dood voor bloedingen tijdens de eerste vrijbeurt. Seks ging in ons gezin gepaard met zonde en pijn.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels