Vind ons op

Zita

Met deze app test je je tattoo!

Lifestyle

Met deze app test je je tattoo!

Je wil een tattoo laten zetten, maar je bent niet zeker van het design? De plaats? De grootte? Goed nieuws: met de app InkHunter test je makkelijk verschillende tattoos uit. Het enige wat je nodig hebt, zijn je lijf en een ontwerp.

Lachen naar de camera

Er zijn twee verschillende opties om je tattoo te proberen. Voor de meest waarheidsgetrouwe moet je eerst een ‘vierkante smiley’ op een lichaamsdeel naar keuze tekenen. Lukt dat, dan draait het ontwerp nadien zelfs mee wanneer je je beweegt. Deze methode vraagt wel wat oefening en de kans bestaat dat je je in rare hoeken moet plooien. Bij de tweede optie verschijnt de tattoo rechtstreeks op je camerascherm, maar hij blijft wel in 2D. Toch krijg je ook zo al een goed idee van je ontwerp.

Tattoo

Voor het ontwerp kan je zelf een foto invoeren in de app of je kan kiezen tussen honderden stijlen en tattooartiesten. Van gekleurde Dumbo’s tot abstract zwart-wit, er is voor ieder wat wils. Je kan eindeloos variëren, dus leef je uit! Zo ben je (bijna) zeker dat je geen spijt krijgt en wie weet doe je nog wat extra inspiratie op. Het resultaat zie je hieronder en nee, dat is geen echte tattoo.

Met deze app test je je tattoo!
Foto via InkHunter

Het bericht Met deze app test je je tattoo! verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top