HomeNieuwsLifestyleMensen met DIT sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Mensen met DIT sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Je gelooft erin of niet, maar blijkbaar verklapt je sterrenbeeld je kans op bedriegen. Zo kan je het overspelgedrag van je partner ook beter inschatten…

Datingsite ‘Gleeden’ heeft onderzoek gedaan naar het overspelgedrag op basis van sterrenbeelden. Het vroeg aan haar leden of ze gemakkelijk geneigd zijn om vreemd te gaan in een relatie en welk sterrenbeeld ze hebben.

Rebelse Boogschutter

Het resultaat? Wel, Boogschutters (geboren tussen 23 november en 21 december) zouden het vaakst een scheve schaats rijden. Kan kloppen, aangezien Boogschutters een zeer passioneel en rebels karakter hebben.

Wispelturige Tweelingen

Op de eervolle tweede plaats volgen Tweelingen (geboren tussen 21 mei en 20 juni), die van nature wispelturig en open-minded zijn. Bovendien zijn ze voortdurend op zoek naar adrenalinekicks, wat de vermoedens in deze context kunnen onderbouwen.

Snel verveelde Ram

Maar ook de Ram (geboren tussen 21 maart en 20 april) houdt wel van een potje overspel. Rammen proberen de dagelijkse sleur zo veel mogelijk te vermijden door elders de spanning op te zoeken. Met de gekende gevolgen van dien…

Het bericht Mensen met DIT sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels