HomeNieuwsLifestyleLosse oorlellen zijn taboe, lang leve een strak gehoor

Losse oorlellen zijn taboe, lang leve een strak gehoor

Er bestaan al fillers voor je lippen en wangen voller te maken, maar nu kan je in New York ook aan je oren laten sleutelen. De fillers moeten je losse oorlellen doen krimpen. 

Je kan er in de Amerikaanse modewereld niet omheen, zware oorbellen zijn hip en trendy: Alleen zorgen de accessoires ervoor dat je oorlellen sneller gaan hangen. Niet alleen alledaagse vrouwen zijn hierdoor onzeker over hun oren, ook Kris Jenner klaagde eerder over haar complexen.

Grote stijging 

In het Amerikaanse modemagazine Vogue stond recent een artikel met de New Yorkse dermatologe Francesca Fusco. Zij bevestigt de nieuwe trend en geeft tips aan vrouwen met hangende oorlellen. “Je hebt maar een of twee strategisch geïnjecteerde druppeltjes nodig om het gaatje in de oren op te vullen en optisch te liften. Daarnaast voorkomen de fillers dat de oorlellen gaan scheuren en creëren ze een kussentje voor zware sieraden in de toekomst”

Pijnloos 

Jonge vrouwen die aan hun oren willen laten sleutelen, moeten daar wel wat geld voor neertellen. Voor een quasi pijnloze ingreep die slechts vijf minuten duurt, ben je ongeveer 500 dollar (408 euro) kwijt. In België kan je de ingreep voorlopig nog niet laten uitvoeren.

Het bericht Losse oorlellen zijn taboe, lang leve een strak gehoor verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels