HomeNieuwsLifestyleLIFEHACK. Zo maak je een einde aan die saaie mondmaskers

LIFEHACK. Zo maak je een einde aan die saaie mondmaskers

De wereld ziet er sinds kort een beetje anders uit, want we lopen nu allemaal met een mondmasker op straat. Dat is toch een vreemd beeld en de meeste maskers zijn ook echt saai, maar daar kan jij verandering in brengen door zelf online je mondmasker te ontwerpen met bijvoorbeeld een bestaande print of een persoonlijke foto. Lees snel verder om te weten te komen hoe je er aan begint!

Ben jij het ook zo beu om altijd dat saai mondmasker te moeten aandoen? Goed nieuws, want er bestaan een aantal websites waar je het stofje kan pimpen met een bestaande print of een persoonlijk ontwerp. En geen zorgen, het is heel eenvoudig!

Kattige mondmaskers

Ben jij geen katje om zonder handschoenen aan te pakken? Kies dan voor de mondmaskers van realityster Carole Baskin. Ze heeft er met een luipaardprint of gewoon in het zwart ontworpen met de slogan “Hey all you cool cats and kittens”.  Ze kosten 11 dollar, ongeveer 10 euro, en de opbrengst gaat naar het kattenverblijf van Joe Exotic, bekend van de Netflix-serie ‘Tiger King’. Je kan ze hier bestellen.

Je favoriete artiest op je gezicht

Het zal nog wel een tijdje duren vooraleer de grote internationale sterren opnieuw in ons land mogen optreden. Als je ze echt niet kan missen, kan je ze in huis halen met een mondmasker. De merchandise-afdeling van het platenlabel Universal Music, Bravada, heeft ze ontworpen onder de slogan “We’ve got you covered”.  Op de maskers staan de logo’s van artiesten zoals Billie Ellish, Justin Bieber en The Rolling Stones. De zwarte stofjes kosten 15 dollar, ongeveer 13 euro, en het geld gaat naar Amerikaanse organisaties die muzikanten steunen tijdens de coronacrisis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are giving away 3 of our amazing masks – check out @umusic‘s recent and make sure to enter – #wegotyoucoverednow

Een bericht gedeeld door WE‘VE GOT YOU COVERED (@wegotyoucoverednow) op

Steun lokale projecten

Door het coronavirus zullen er deze zomer helaas geen festivals zijn waardoor heel wat mensen op dit moment werkloos zijn. Als je de muzieksector graag een hart onder riem wil steken, kan je een mondmasker van Pukkelpop kopen met een patroon of enkel het logo voor 10 euro. De opbrengst gaat niet naar de organisatie zelf, maar wel naar Think Pink en Rap op Stap Limburg. Ook de concertzaal Ancienne Belgique heeft maskers ontworpen, maar ze zijn voorlopig allemaal de deur uit. Neem regelmatig eens een kijkje op hun website, want vermoedelijke zullen er snel nieuwe ontwerpen aankomen.

Persoonlijke mondmaskers

Met zo’n stofje voor ons gezicht, zien we elkaars emoties natuurlijk niet meer. Dat is jammer, maar de webshop Firebox brengt daar verandering in, want je kan er zelf je mondmasker ontwerpen door voor een bestaande print met bijvoorbeeld een lachend gezicht of een persoonlijke foto te kiezen. Ze kosten 17 euro.

Het bericht LIFEHACK. Zo maak je een einde aan die saaie mondmaskers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels