Vind ons op

Zita

LIFEHACK. Dankzij dit handige trucje zie je je behabandjes niet meer (video)

Lifestyle

LIFEHACK. Dankzij dit handige trucje zie je je behabandjes niet meer (video)

Nu we weer kunnen genieten van warme temperaturen, is het ook weer tijd om onze zomerkleding boven te halen. Maar die zomerse kledij is vaak ook erg open, en laat dat nu net vervelend zijn in combinatie met een BH. Maar gelukkig heeft een TikTokker dé oplossing bedacht . Met dit trucje zijn je behabandjes niet meer zichtbaar.

Er is weer een nieuwe lifehack geboren op TikTok: je behabandjes op een simpele manier wegwerken onder open kleding. Dankzij dit trucje kan je gewoon je ‘normale’ beha blijven dragen. Zo hoef je niet te kiezen voor een plak- of strapless beha, die vaak niet genoeg steun biedt voor je borsten.

Hoe doe je het?

Je doet de bandjes van je beha los, dan kruis je ze over de voorkant en maak je de bandjes daar weer vast. Zo makkelijk gaat het. Je borsten worden op die manier nog door je bh ondersteund en je ziet de behabandjes niet meer uit je kleding komen. Haal die open kleedjes en topjes maar boven!

@michelimartinenghi

Responder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido

♬ sonido original – Avengers

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/lifehack-dankzij-dit-handige-trucje-zie-je-je-behabandjes-niet-meer-video

Meer in Lifestyle

To Top