HomeNieuwsLifestyleDeze hond heeft duidelijk geen zin in Kerstmis

Deze hond heeft duidelijk geen zin in Kerstmis

Door zijn norse blik lijkt Husky Anuko helemaal geen fan van Kerstmis. Het baasje van de viervoeter maakte enkele foto’s van haar hond in kerstthema en dat leverde grappige beelden op. 

Jasmine Milton adopteerde het huisdier toen hij nog een puppy was. “Zelfs toen hij klein was, had hij al een grumpy gezichtsuitdrukking”, vertelt de vrouw aan Daily Mail. Daar is met het ouder worden duidelijk niets aan veranderd. “Geloof het of niet, Anuko is een rustige en vriendelijke hond die nog nooit naar iemand gegromd heeft”, voegt het baasje er nog aan toe.

In tegensteling tot wat de foto’s doen uitschijnen, houdt Anuko wel van kerst. Vooral van de koude die daarmee gepaard gaat. Op de decoratie die hij niet mag aanraken, is hij iets minder dol.

Emotionele steun

De 20-jarige vrouw heeft de hond geadopteerd toen ze met een depressie kampte. De viervoeter diende als mentale steun, want ze wilde de motivatie terugvinden om ’s morgens uit bed te geraken. Anuko is daar helemaal in geslaagd en Jasmine wil nu zelfs voor dierenarts gaan studeren.

Preparing for Christmas photo shoots   what do you guys think??

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

She made me match… @friendshipcollar. Mama is @jasglanv

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels