Vind ons op

Zita

Kleur van het jaar: deze tint ga je in 2022 vaak zien voorbijkomen

Lifestyle

Kleur van het jaar: deze tint ga je in 2022 vaak zien voorbijkomen

Toegegeven, we zijn nog maar pas oktober en het is dus misschien wat vroeg om het al over volgend jaar te hebben. Maar de wereld én de trends staan niet stil. Naar goede gewoonte komen verfmerken dan ook met de trendkleuren voor het aanstaande jaar. Het eerste bedrijf dat met ‘de kleur van het jaar 2022’ op de proppen komt, is Behr.

Behr is een merk dat vooral in de Verenigde Staten en Canada makkelijk verkrijgbaar is, dus we kunnen je niet garanderen dat je de kleur zelf zal kunnen bemachtigen. Maar dat betekent uiteraard niet dat je er geen inspiratie uit kan halen.

Zeegroen

Volgens Behr wordt de kleur van 2022… Breezeway. Dat is een zeegroene kleur met een lichtgrijze ondertoon, die volgens het merk erg ontspannend werkt. Ideaal dus om te verwerken in bijvoorbeeld een slaapkamer, badkamer of bureau. Bovendien past de kleur naadloos in de meeste interieurs en valt ze perfect te combineren met je liefste plantenvrienden. Verliefd? Je kan altijd op zoek naar dupes in je lokale verfhandel of je kan vragen om een mengeling op maat te laten samenstellen.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/kleur-van-het-jaar-deze-tint-ga-je-2022-vaak-zien-voorbijkomen

Meer in Lifestyle

To Top