Vind ons op

Zita

Lifestyle

iPhone-gebruikers kunnen 22.000 euro winnen door hun vinger op hun telefoon te houden

Een nieuwe app maakt het mogelijk om een gigantisch bedrag te winnen door je vinger om ter langst op je smartphone te houden. Degene die het langst volhoudt, kan tot 22.058 euro winnen.

Zin om veel geld te verdienen zonder al te veel te moeten doen? Wel, misschien is ‘Finger On The App’ dan wel iets voor jou. Het enige wat je nodig hebt, is een iPhone (sorry, Android-gebruikers).

Het concept bestaat er in je vinger zo lang mogelijk op de bewuste app te houden. Je gaat de wedstrijd aan met mensen van over de hele wereld, en dat kan wel een tijdje duren aangezien er geen tijdslimiet is. Als jij uiteindelijk de enige bent die ononderbroken zijn of haar vinger op de app heeft gehouden, dan win je een geldprijs.

Bedrag opgeven

Dat bedrag wordt echter bepaald door alle spelers. Het maximumbedrag is 25.000 dollar (oftewel 22.058 euro), maar spelers die afhaken, mogen een bedrag opgeven dat zij vinden dat de winnaar mag winnen. Het gemiddelde daarvan wordt uiteindelijk de geldprijs.

Lijkt dit wel iets voor jou? Dan moet je ‘Finger On The App’ downloaden in de App Store (al is die momenteel enkel in de Amerikaanse App Store beschikbaar). Het startschot wordt op 30 juni gegeven.

fingeronthe.app

Het bericht iPhone-gebruikers kunnen 22.000 euro winnen door hun vinger op hun telefoon te houden verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top