HomeNieuwsLifestylePakjesbezorger volgt bijkomende instructies erg nauwkeurig op (video)

Pakjesbezorger volgt bijkomende instructies erg nauwkeurig op (video)

Een pakjesbezorgster kreeg wel heel erg opmerkelijke instructies bij de levering van een speelpark voor poezen. Ze moest drie keer op de deur kloppen, ‘abracadabra’ roepen en dan snel wegrennen. Dat deed ze ook met volle overtuiging. De beelden gaan intussen viraal.

Zoon Jacob had de bijkomende instructies als grap ingevuld. “Het was het eerste waar ik aan dacht, en het leek me wel leuk om dat iemand te horen zeggen”, verklaarde Jacob achteraf. Met volgend resultaat, intussen al bijna 2 miljoen keer bekeken op Facebook.

Moeder Lynn: “Jacob vond het hilarisch. Het grappigste wat hij ooit meegemaakt had. Hij had nooit gedacht dat iemand zoiets zou doen. Ikzelf vond het ook geweldig. We hebben er allemaal hartelijk om kunnen lachen. Eigenlijk moet ik me voor het gedrag van mijn zoon verontschuldigen bij die pakjesbezorgster. Maar ik hoop ook dat ze ook beseft dat ze er duizenden mensen mee heeft doen lachen.”

“Door de quarantainemaatregelen zijn er veel meer bestellingen geweest en hebben deze mensen het heus wel druk gehad. Dat deze bezorgster dan nog de energie gevonden heeft om de levering tot in het kleinste detail uit te voeren, daar kan je toch alleen maar een tevreden gevoel bij hebben.”

Het bericht Pakjesbezorger volgt bijkomende instructies erg nauwkeurig op (video) verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels