HomeNieuwsLifestyleIn pyjama naar kantoor? Zo pak je het aan

In pyjama naar kantoor? Zo pak je het aan

Wie dacht dat de sporty chic-trend eindigt bij joggingbroeken op kantoor, moeten we teleurstellen. Dit seizoen is het bon ton om gewoonweg in pyjama naar het werk te gaan of aan de feestdis te verschijnen. Met deze tips voorkom je dat je een mal figuur slaat.

Leer combineren

Foto Pinterest

Omdat je broek recht uit bed komt, moet je je look in evenwicht brengen met de rest van je outfit. Denk: hoge hakken, chique blazers en/of statement accessoires om het geheel nonchalant maar stijlvol te doen lijken.

Kies je stuks strategisch uit

Instagram / Tim Regas

Ga ofwel voor een broek, of voor een kimono of voor een zijden jurk, maar combineer ze niet samen. Daarnaast is het cruciaal om de juiste gelegenheid uit te kiezen. Een pyjamabroek straalt casual friday uit, terwijl een zijden jurk het prima doet op een eindejaarsreceptie. Hetzelfde geldt voor een satijnen topje, dat je prima kan combineren met een geklede rok.

Speel met contrast

Pinterest / Mstreinta blogspot

Omdat pyjama’s van zichzelf nogal vormeloos zijn, draag je ze best in combinatie met kledingstukken die wél structuur hebben. Een zijden topje met een stoere jeans bijvoorbeeld. Of een kimono over een klassiekere avondjurk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels