HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Deze planten hebben geen water nodig

IN BEELD. Deze planten hebben geen water nodig

Wil je de woonkamer opvrolijken met enkele planten, maar mis je groene vingers? Dan heeft artieste Raya Sader Bujana een geniale én gemakkelijke oplossing.

Enkele planten kunnen je huis in één klap opfrissen, maar ze vragen wel wat onderhoud: af en toe een scheutje water en op tijd en stond moet je het groen zelfs bemesten en verpotten. Slaag je er zelfs in om cactussen te laten verpieteren? Dan kan je je misschien behelpen met de creaties van Raya Sader Bujana.

Planten van papier

De artieste met Libanese en Venezolaanse roots woont in Barcelona en maakt planten van papier. Of ze nu onder een piepkleine glazen stolp zitten of in een bloempot, de handgemaakte kunstwerken lijken net echt.

Geïnteresseerden kunnen via Etsy een afgewerkt exemplaar kopen. Opgelet: ook al zijn de papieren planten best klein, ze vallen nogal duur uit. Voor een stolp die kleiner is dan je duim moet je 85 euro neertellen. Per stuk is Sader Bujana dan ook vijf tot twintig uur bezig.

Wie de kunstwerkjes wil bewonderen, kan een kijkje nemen op Etsy of de Instagrampagina van de artiest. Wij selecteerden alvast enkele voorbeelden.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels