HomeNieuwsLifestyleHotel biedt ‘Home Alone 2’-ervaring aan

Hotel biedt ‘Home Alone 2’-ervaring aan

The Plaza, het hotel waar ‘Home Alone 2’ zich afspeelt, heeft een nieuwe kerstpromotie. Fans van de film kunnen er Kerstmis doorbrengen volledig in de sfeer van de blockbuster. 

Het New Yorkse hotel, dat beroemd werd door de kerstfilm, biedt fans nu de mogelijkheid om een heuse ‘Home Alone’-kerstmis te beleven. Met ‘Live Like Kevin’ geven ze hun gasten de kans om zich in te leven in de wereld van het hoofdpersonage Kevin McAllister.

Back to the 90’s

Voor de prijs van 895 dollar (zo’n 760 euro) kan je een weekend lang het kind in je loslaten. Volgens hun site, krijgen gasten op hun kamer en doorheen het hotel een serie belevenissen voorgeschoteld geïnspireerd op Kevins verblijf in The Plaza.

Zo mogen ze aan tafel schuiven om een menu te degusteren vol lekkernijen uit de jaren 90, waaronder upgrades van je favoriete gerechten als kind. Als extra optie kan je net als Kevin een limousine boeken die je vier uur lang door New York voert. Daarnaast wordt er een verfblik met alle vijf ‘Home Alone’-films voorzien op de kamer, om in de sfeer te blijven. Kortom, de ideale vakantie voor mensen die al sinds het einde van de zomer uitkijken naar Kerstmis. Merry Christmas, ya filthy animal!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels