HomeNieuwsLifestyleGin van Aldi nog maar eens verkozen tot beste van de wereld

Gin van Aldi nog maar eens verkozen tot beste van de wereld

Gin moet niet peperduur zijn om lekker te zijn. Dat heeft Aldi nog maar eens bewezen. De Oliver Cromwell London Dry Gin, een fles die in de rekken ligt bij de budgetketen, heeft immers een gouden medaille gewonnen bij de prestigieuze International Spirits Challenge. 

Oliver Cromwell London Dry Gin
Foto aldi.co.uk

Het is niet de eerste keer dat de Oliver Cromwell London Dry Gin in de prijzen valt. Vorig jaar nog kwam de drank als winnaar uit de bus bij de International Wine and Spirits Competition. Deze keer doet de gin het trucje nog eens over bij een andere internationale competitie in West Sussex, in het Verenigd Koninkrijk.

Dat is best opvallend, want zo’n fles heeft een prijskaart van 9.99 pond (11,45 euro). Het brouwsel scoorde met andere woorden beter dan varianten die een pak duurder zijn als Sipsmith en Beefeater.

En de zilveren medaille gaat naar…

Bovendien is de Oliver Cromwell London Dry Gin niet de enige gin van Aldi die een prijs in de wacht sleepte. De Topaz Premium Gin kaapte de zilveren medaille weg. Deze fles kost net iets meer: 13,99 pond (16 euro).

Jammer genoeg is de gin nog steeds enkel en alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Wie een voorraadje wil inslaan, zal dus een tripje naar het buitenland moeten maken.

Het bericht Gin van Aldi nog maar eens verkozen tot beste van de wereld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels