HomeNieuwsLifestyleEen op de vijf vrouwen gaat naar bed met een teddybeer

Een op de vijf vrouwen gaat naar bed met een teddybeer

Met de stijgende temperaturen gaat het er hevig aan toe in de slaapkamer. De ramen worden opengezet en de lakens vliegen uit bed. Maar wat gebeurt er nog meer tussen deze vier muren? Ook de Belgische sociaalnetwerk-app Twoo vroeg het zich af en deed een rondvraag bij zo’n 7.500 Belgen. 

De Belg is een piekeraar. We liggen vaak wakker. 46,1 % van de vrouwen geeft aan ’s nachts niet te kunnen te slapen. Mannen hebben hier duidelijk minder last van (29,1%).

Slaapkledij 

De Belgische vrouw is geen sensueel type. Zo slaapt maar liefst 30% van de vrouwen met een pyjama. 23,7% houdt het op ondergoed. De mannen daarentegen hebben veel minder schroom. 40% doet alles uit ’s nachts. Ligt het aan hun hormonen of gewoon het seizoen, geen idee. Maar 79% van de heren wil wel een keer ’s nachts gewekt worden voor een sexy nachtje. Ook de vrouwen zijn niet zo onschuldig, 56% staat open voor het idee. Al hangt het toch vooral af van het moment.

Teddybeer 

Als we niet liggen te piekeren, doen we wel moeite om in slaap te vallen. Zo lezen we een boek (40,9%) of luisteren we muziek (36,9%) voor we naar dromenland gaan. Opvallendste conclusie is dat bijna 1 op de 5 vrouwen met een teddybeer naar bed gaat. De mannen zijn niet zo knuffelig. Daar slaapt slechts 5,8% met een beertje.

Het bericht Een op de vijf vrouwen gaat naar bed met een teddybeer verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels