HomeNieuwsLifestyleDit ‘slim condoom’ onthult hoe goed je bent in bed

Dit ‘slim condoom’ onthult hoe goed je bent in bed

Na de slimme telefoons en idem horloges is het de beurt aan het slim condoom om zijn opwachting te maken. Opvallend aan het apparaat is dat het niet alleen je bedprestaties meet, maar deze gegevens ook met anderen kan delen.

Het condoom kreeg de naam i.Con en is een product van het bedrijf British Condoms. Het meet het aantal en de snelheid van de stoten, de totale duur van sessies en de klassieke fitness-trackerinformatie zoals het aantal verbrande calorieën. Ook volgt het apparaat de gebruikte posities tijdens de daad op.

Delen met vrienden

Alsof dat nog niet genoeg is, is het condoom in staat alle intieme gegevens te delen. “Gebruikers hebben de mogelijkheid om anoniem hun recente gegevens te delen met vrienden of zelfs de wereld. Je krijgt anoniem toegang tot de statistieken van alle i.Con-gebruikers”, staat op de website van het bedrijf te lezen. Zo kan je daarna tot vergelijking overgaan.

SOA?

Bovendien kan de i.Con seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia en gonorroe detecteren. “In het condoom zit een led die een paars licht uitstraalt als soa’s aanwezig zijn. Als dat het geval is, kan het apparaat achterhalen om welke aandoeningen het gaat”, klinkt het.

Een kleine noot voor de geïnteresseerden: de i.Con is geen echt condoom, maar wordt over een klassiek condoom gedragen. Veel plezier!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels