HomeNieuwsLifestyleDeze tien landen moet je in 2020 gezien hebben

Deze tien landen moet je in 2020 gezien hebben

We naderen de laatste maanden van het jaar en dat betekent dat het tijd wordt om vooruit te blikken. Wat worden de trends van 2020? Waar mogen we ons aan verwachten? Net zoals elk jaar komt Lonely Planet daarom met een lijstje van tien landen die je gezien moet hebben. In 2020 trekken we onder andere naar Bhutan en Engeland.

Er zijn zo van die je altijd wel kan en wil bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Italië, het land van de wijn, de pasta en de gelato. En voor een skivakantie trekken we vaak standaard naar dezelfde plek omdat we het daar nu eenmaal gewend zijn en leuk vinden. Maar wil je wat avontuur in je leven, dan moet je wellicht eens een nieuwe bestemming overwegen.

Bhutan

Het lijstje met topbestemmingen voor 2020 van Lonely Planet is zoals altijd weer om bij weg te dromen. Op de eerste plaats staat bijvoorbeeld Bhutan. Het land houdt het massatoerisme bewust tegen door de prijzen hoog te houden (je betaalt ongeveer 250 euro per dag), maar daar krijg je wel een prachtervaring voor terug die je elders in Azië niet voor mogelijk houdt. Verder schitteren onder andere Swaziland en Noord-Macedonië tussen de topbestemmingen. Gelukkig hoef je het niet per se ver te gaan zoeken: wat dacht je van een tripje naar Nederland of Engeland?

  1. Bhutan
  2. Engeland
  3. Noord-Macedonië
  4. Aruba
  5. Swaziland
  6. Costa Rica
  7. Nederland
  8. Liberia
  9. Marokko
  10. Uruguay

Het bericht Deze tien landen moet je in 2020 gezien hebben verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels