HomeNieuwsLifestyleDeze hippe schoenen zijn gemaakt van kapotte dildo’s en vibrators

Deze hippe schoenen zijn gemaakt van kapotte dildo’s en vibrators

Als we de planeet leefbaar willen houden, moet de afvalberg verkleinen. En als dat dan betekent dat we moeten rondlopen in schoenen gemaakt van kapotte seksspeeltjes, dan is dat maar zo. Het Amerikaanse merk ‘Rose in Good Faith’ lanceerde deze zomer hun eerste paren van schoenen gemaakt uit dildo’s.

‘Rose in Good Faith’ werkte daarvoor samen met ‘Doc Johnson’, een groot bedrijf uit de seksspeeltjeswereld. De schoen, genaamd ‘Plastic Soul’, heeft de look van de trendy Yeezy-sneakers, maar het materiaal van plezierobjecten. Het is te zeggen, voor 15% bestaat de schoen uit defecte seksspeeltjes. De rest werd gemaakt uit ethyleenvinylacetaat, een moeilijk te recycleren kunststof. En voor alle duidelijkheid: het gaat om defecte, maar wel ongebruikte seksspeeltjes. Je zal dus geen ongewenste lichaamssappen tussen je tenen terugvinden.

Sex positivity

Uit een gesprek met de New York Post blijkt dat David Teitelbaum, ontwerper en stichter van ‘Rose in Good Faith’ maar liefst twee jaar lang aan de schoen werkte, samen met de COO van het seksspeeltjesbedrijf. Het is nog af te wachten of de schoenen even populair worden als de Yeezy’s, maar het duo is alvast tevreden met het resultaat.

Instagram CgC2R-bPlqX


Doc Johnson meldt verder dat ze doorgaans wel in staat zijn om veel basismateriaal van defecte seksspeeltjes te hergebruiken. Hun afvalberg zou dus veelal meevallen. Maar ze zijn blij dat ze nu met de dildoschoenen al een groot stuk van het andere restafval kunnen kwijtspelen. Hij ziet de schoenen bovendien als een manier om ‘sex positivity’ te promoten via mode.

Instagram ChfuWnIvaQf


Vijf weken geleden lanceerden ze alvast hun eerste witte model, dat nog niet uitverkocht geraakte. Het duo hoopt dat het nieuwe zwarte model daar verandering in brengt. Voor een schoen gemaakt uit defecte dildo’s, vibrators, geishaballen, penisringen of vibratie-eitjes betaal je zo’n 130 dollar. Ze zijn te koop via de website van ‘Rose in Good Faith’.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/deze-hippe-schoenen-zijn-gemaakt-van-kapotte-dildos-en-vibrators

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels