HomeNieuwsLifestyleDaten in coronatijden? Dit doe je in elk geval beter niet

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval beter niet

Het is geen makkelijke tijd voor vrijgezellen. Door de strenge gezondheidsmaatregelen is het allesbehalve makkelijk om een date te scoren. Uitgaan is uit den boze, iemand in de aula tegen het lijf lopen kan ook niet meer en zelfs als je iemand hebt gevonden, is het nog een heel gedoe om af te spreken.

Past deze persoon wel in mijn bubbel? Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico te nemen om besmet te worden? En waar spreek je dezer dagen af? Het zijn vragen die de vrijgezellen onder ons zich de laatste tijd wellicht veelvuldig hebben gesteld en terecht. Om jou het leven iéts makkelijker te maken, kunnen we wel alvast een tipje meegeven.

Mondmasker, ja of nee?

Wie regelmatig tijd doorbrengt op datingapps, weet vast wel dat er dingen zijn die werken, en dingen die niet werken. Je bio en je foto’s zijn de enige twee criteria waarop mensen zich baseren om je al dan niet naar rechts te swipen, dus het is belangrijk om daar de nodige aandacht aan te besteden. Tien spiegelselfies? Slecht idee. Vijftig verschillende emoties in je tekstje? Nope, doe het niet. En nu, tijdens de coronapandemie, blijkt er nog een andere afknapper te bestaan: het al dan niet dragen van een mondmasker. Online daters laten al in hun bio weten hoe ze denken over mondmaskers en volgens datingapp Tinder neemt de kwestie ook een belangrijke plaats in binnen de gesprekken eens twee mensen gematcht hebben. Het lijkt misschien een detail, maar je mening over dat lapje stof is dezer dagen dus bepalend voor het succes van je date.

Het bericht Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval beter niet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels