HomeNieuwsLifestyleDame geeft poedelnaakt yogalessen op het strand: "Zo verfrissend!" (foto's)

Dame geeft poedelnaakt yogalessen op het strand: “Zo verfrissend!” (foto’s)

Jessa O’Brien is haar naam. En de 32-jarige dame uit Australië geeft yogalessen.

Klein detail: dat doet ze volledig naakt, op een naaktstrand. Op Instagram is ze ook bijzonder populair, met zo’n 188.000 volgers op de teller. Op haar 18e lag ze al vaak halfnaakt op het (gewone) strand te zonnen. Maar dat zorgde vaak voor ongewenste blikken.

“Zo verfrissend”

“Ik begon naar meer afgelegen plekken op het strand te gaan. In 2013 leerde ik dan dat er eigenlijk ook een naaktstrand in de buurt was. Ik besloot om het samen met een vriend eens een kans te geven. We waren onder de indruk van hoe rustig en vriendelijk iedereen daar was”, klinkt het.

“Het was zo verfrissend om halfnaakt over het strand te lopen zonder rare blikken te krijgen. Je zag er mensen in alle vormen, gewichten en leeftijden die zich goed in hun vel voelden”, laat Jessa weten. In 2017 besloot ze dan eindelijk om naakte yogalessen te geven. “Mijn lessen zijn een prima manier om mensen beter in hun eigen vel te doen voelen”, besluit ze. Nu wil ze ‘naakt door het leven gaan’ extra onder de aandacht brengen via haar Instagram-pagina en andere sociale media. Kijk maar:

Foto: Instagram – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels