HomeNieuwsLifestyleCanadese bioscoop toont per ongeluk horrorfilm in plaats van Pikachu

Canadese bioscoop toont per ongeluk horrorfilm in plaats van Pikachu

Enkele Canadese ouders en kinderen zullen hun meest recente uitstapje naar de bioscoop niet snel vergeten. Verschillende gezinnen hadden een ticketje gekocht voor de familiefilm ‘Pokémon Detective Pikachu’, maar kregen in plaats daarvan de horrorfilm ‘The Curse of La Llorona’ te zien. Vele kinderen barstten in tranen uit door de enge filmbeelden.

In een bioscoop in het Canadese Montreal is een pijnlijke vergissing gebeurd. Gezinnen die met hun kinderen de nieuwe Pokémonfilm wilden bekijken, kregen een onaangename verrassing voorgeschoteld. Zij kregen niet  ‘Pokémon Detective Pikachu’ te zien, maar wel een griezelige horrorfilm. Vele kinderen barstten in tranen uit en sommigen ouders verlieten de zaal met hun kroost. Een aanwezige vader deelde het incident op Twitter.

Enge trailers

De alarmbellen gingen af nog voor de griezelfilm op het scherm verscheen. De bezoekers kregen een rist trailers te zien van horrorprenten zoals ‘Joker’, ‘Child’s Play’ en ‘Annabelle Comes Home’. Allemaal films die niet geschikt zijn voor kinderen onder de zestien jaar. Daarenboven ving de hoofdfilm ‘The Curse of La Llorona’ aan met een scène waarin een moeder haar kind verdrinkt. Het personeel stopte de filmvoorstelling toen ze merkten dat mensen de zaal verlieten.

‘The Secret Life of Pets 2’

Niet alleen de ouders en hun kinderen werden teleurgesteld, maar ook de aanwezige horrorfans. Zij keken in een andere zaal uit naar een nieuw griezelavontuur, maar moesten het stellen met trailers van familiefilms zoals ‘The Secret Life of Pets 2’. Het is trouwens niet de eerste keer dat een bioscoop de mist ingaat met een vertoning. Vorig jaar kregen enkele Australiërs die een ticket hadden gekocht voor ‘Peter Rabbit’ de huiveringwekkend film ‘Hereditary’ te zien.

Het bericht Canadese bioscoop toont per ongeluk horrorfilm in plaats van Pikachu verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels