HomeNieuwsLifestyleBruiden in rep en roer door weinig verhullend trouwkleed

Bruiden in rep en roer door weinig verhullend trouwkleed

Sommige vrouwen willen op de mooiste dag van hun leven niet langer op een prinses of knappe bohemien lijken, maar eerder op een stripper. Dat bewijst een nieuw, bijzonder trouwkleed.

Iedereen moet natuurlijk dragen waar hij of zij zich goed bij voelt. Langs de andere kant kunnen we ons perfect inbeelden dat de grootmoeder de huwelijksdag niet overleefd als ze deze pikante bruidsjurk ziet.

Het kledingstuk dook voor de eerste keer op op de Facebookpagina van Lisa’s Wedding World. Op de foto’s is te zien dat het 19-jarige model Cristina Pedroche Navas de weinig verhullende jurk had aangetrokken voor een tv-show. Nog volgens het Facebookbericht zitten er meer dan 200 diamanten verwerkt in het trouwkleed en duurde het 240 uur om het te maken.

Oké of niet?

Dat het maken van de jurk een huzarenstukje was, staat buiten kijf. Maar toch stroomden de giftige reacties in een mum van tijd binnen. “Als mijn dochter dit zou dragen, zou ik onmiddellijk van een brug springen”, reageert iemand. “Naakt paraderen voor al je vrienden en familie. Dat wil toch iedereen?”, klinkt het nog sarcastisch. Andere bruiden iin spe kunnen best lachen met het ontwerp of zien geen graten in het gebrek aan stof.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels