Vind ons op

Zita

Lifestyle

BIZAR. Dit drankje verovert TikTok aan sneltempo, maar zou jij het drinken?

TikTok-trends komen en gaan zo snel dat we ze amper bij kunnen houden. Hoewel de gebruikers van het sociale mediaplatform actief zijn in zowat elk aspect van het leven – van dansjes tot de lenteschoonmaak – zijn het vaak toch vooral de recepten die goed scoren bij het grote publiek. Dus, na de feta-tomatenpasta en de koffie-met-sinaasappelsap presenteren we je nu een drankje dat zou moeten lijken op cola.

Het is TikTokster @mandyvjones die voor het eerst met het aparte recept op de proppen kwam, al heeft zij het naar eigen zeggen op haar beurt van haar pilatesleerkracht. Om zelf aan de slag te gaan, heb je slechts twee ingrediënten nodig: balsamico-azijn en bruiswater.

Cola of geen cola?

Ja, dat hoor je goed. Balsamico-azijn. Volgens Amanda zou de combinatie van de azijn met het bruiswater je hersenen om de tuin moeten leiden, waardoor ze zouden moeten denken dat je een lekker colaatje aan het drinken bent. Concreet giet je dus eerst twee eetlepels balsamico-azijn in een glas water, wat je vervolgens aanlengt met bruiswater. Indien gewenst kan je kiezen voor water met een smaakje, maar zorg er wel voor dat het geen suikers bevat. En zo simpel is het. Nu rest je alleen nog de proeverij – waar wij eerlijk gezegd niet naar uitkijken.

@mandyvjones

@LaCroix Sparkling Water you should try this

♬ original sound – Amanda Jones

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/bizar-dit-drankje-verovert-tiktok-aan-sneltempo-maar-zou-jij-het-drinken

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top