HomeNieuwsLifestyleBiologisch afbreekbare seksspeeltjes worden populair

Biologisch afbreekbare seksspeeltjes worden populair

De bezorgheid om de planeet heeft ook de seksindustrie bereikt. Je kan tegenwoordig allerlei seksattributen verkrijgen die biologisch afbreekbaar zijn. Speeltjes en condooms die je helpen aan een organisch orgasme, ze verkopen als ‘groene’ broodjes.

De Amerikaanse blogster Lauren Singer heeft in vier jaar tijd zo weinig afval geproduceerd dat het zelfs niet de moeite waard is om weg te gooien. In plaats daarvan toont ze het afval met trots weer op sociale media, in een kleine glazen pot. Ze deelt tips om je ecologische voetadruk te verkleinen. De meest voorkomende vraag die ze krijgt is: “Hoe heb je dan seks?” Zitten er condooms in de pot, vragen haar volgers.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Almost 6 years and counting!

Une publication partagée par Trash Is For Tossers (@trashisfortossers)

le

Geile milieuactivisten

Daarom kwam ze met het idee om biologisch afbreekbare vibrators te verkopen in haar online winkel. En dat werpt zijn vruchten af, vertelt ze aan The Guardian: “Ze waren meteen uitverkocht. We waren erg verbaasd. Milieuactivisten zijn blijkbaar erg geil tegenwoordig.” De ecologische seksindustrie is aan een opmars bezig. Organische olie, biologisch afbreekbare seksspeeltjes of condooms, de verkoop ervan is de voorbije jaren enorm toegenomen. Zo is er bijvoorbeeld ook Einhorn, een Duits bedrijf dat veganistische condooms maakt.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Where can I buy 10k @einhorn.berlin condoms in XL? #horny #einhorncondoms #fuckmeiamfamous

Une publication partagée par Liang Wong 梁亮 (@liangwonghongkong) le

Het bericht Biologisch afbreekbare seksspeeltjes worden populair verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels