HomeNieuwsLifestyleBejaard model is het gezicht van nieuwe beautycampagne

Bejaard model is het gezicht van nieuwe beautycampagne

Wie denkt dat modellen altijd piepjong en rimpelloos moeten zijn, heeft het mis. Kijk maar naar Daphne Selfe. De Britse is 89 jaar oud, wordt het oudste topmodel ter wereld genoemd en heeft net een nieuwe beautycampagne gescoord.

Selfe is het nieuwe gezicht voor Eyeko, dat een nieuwe reeks mascara’s lanceert. Dat blijkt uit een video op het Instagramaccount van het cosmeticabedrijf. Op de beelden is te zien hoe ze zich opmaakt met het make-upborsteltje en vervolgens speels knipoogt naar de camera.

Slimme klanten

De 89-jarige vrouw is trouwens een van de vele modellen die de mascara’s mag promoten. “We kiezen voor verschillende modellen om aan te tonen dat je schoonheid terugvindt in verschillende vormen”, reageert Nina Leykind, de oprichter van Eyeko. “Bovendien hebben we slimme klanten die de opgelegde norm niet lang accepteren en de individuele schoonheid appreciëren.

Op sociale media wordt er alvast positief gereageerd. “Zo cool. Bedankt om met een onconventioneel model te werken in jullie campagne”, klinkt het. “Wauw, deden meer cosmeticabedrijven dit maar”, zegt nog iemand anders.

A post shared by Eyeko (@eyeko) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels