HomeNieuwsLifestyleBeetje moe? Breng een bezoek aan een ‘nap pod’

Beetje moe? Breng een bezoek aan een ‘nap pod’

Een weekendje Londen kan best vermoeiend zijn: van hot naar her lopen om alle trekpleisters te zien, wat shoppen en enkele wijntjes drinken bij de aperitief en het diner. Gelukkig kan je sinds kort ook uitrusten in een ‘nap pod’. 

De ‘nap pods’ zijn gebaseerd op de capsulehotels die je her en der in Japan vindt. In Londen gaat het echter om een pop-upactie, genaamd Pop & Rest. Niet alleen vermoeide toeristen, maar ook pendelaars kunnen er de batterijen opladen, ver weg van de werkplaats of drukke treinstations.

Pop & Rest bestaat uit vier pods, oftewel piepkleine kamers met een eenpersoonsbed. Je kan er niet alleen een uiltje knappen, maar ook een massage krijgen, mediteren of tijd maken voor wat yoga. Er zijn zelfs douches voorzien voor wie zich achteraf wil verfrissen.

Jammer genoeg kan je niet op elk moment binnenspringen bij de siëstabar. Geïnteresseerden moeten op voorhand een kamer reserveren via de site van Pop & Rest. Voor een halfuur dutten betaal je 9 pond (10,20 euro), inclusief propere bedlinnen, een kopje thee en wat fruit.

Dichter bij huis

Staat er geen trip naar Londen op de planning? Ook in Brussel bestaat er een gelijkaardig initiatief: PAUZzzz. Dit slaapcafé is samengesteld uit zes individuele relaxatieruimtes, waar je eveneens kan dutten of een massage kan krijgen. Jammer genoeg moet je hier iets dieper in de buidel tasten, want voor een halfuur tel je 25 euro neer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels