HomeNieuwsLifestyle90-jarige mannen bellen seksmodel voor pikante gesprekjes: “Ik heb soms schrik dat...

90-jarige mannen bellen seksmodel voor pikante gesprekjes: “Ik heb soms schrik dat ik ze een hartaanval bezorg!” (foto’s)

Vijftien jaar draait Jess West al mee in de seksindustrie en dus heeft ze wel al wat fans bijeen geschaard. En die zijn van alle leeftijden, zo zegt ze zelf. “Sommige van mijn volgers zijn meer dan 90 jaar oud!”, vertelt ze in een interview met de Daily Star.

Momenteel werkt West als model op – hoe kan het ook anders – OnlyFans, maar daarvoor begon ze haar carrière als ster bij Babestation, waar ze pikante telefoontjes pleegde met fans. “Ik heb bellers die me echt regelmatig contacteerden. Mijn allereerste beller doet dat trouwens tot op de dag van vandaag nog steeds.”

”90-jarige mannen”

Maar waar ze zich soms écht zorgen om maakt zijn de 90-plussers die haar bellen. “Er zijn 90-jarige mannen die een gesprekje met me willen, maar ze klinken steeds alsof ze bijna aan het sterven zijn aan de andere kant van de lijn. Ik ben dan meteen ongerust. Ze zijn dan aan het masturberen, maar stel je voor dat ze een hartaanval krijgen… Kom ik dan in de problemen? Dat weet ik niet”, zo vertelt ze in het interview.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels