HomeNieuwsLifestyleStewardess geeft carrière op om seksscènes te filmen met passagier (foto’s)

Stewardess geeft carrière op om seksscènes te filmen met passagier (foto’s)

Mia Ventura begon haar carrière bij de Israëlische luchtmacht, maar koos uiteindelijk toch voor een job als stewardess. En het was daar dat ze ook de openbaring kreeg om ook wat modellenwerk te doen. Van het pikantere soort.

Het is voor velen een natte droom om de liefde te vinden en te bedrijven op een vliegtuig, maar voor Mia Ventura is het de werkelijkheid. “Ik sprak regelmatig af met een man in Los Angeles en was gek van hem. De seks was geweldig. Hij belde me regelmatig, omdat hij redelijk verslaafd aan me was. We hebben wat trio’s gehad, en in het algemeen gewoon veel plezier”, zo vertelt ze in een interview. “Ik had hem voor de eerste keer ontmoet op een vlucht. Hij was mijn passagier en ik raakte met hem aan de praat. Iedereen was aan het slapen en hij kwam naar achter voor wat wijn.”

”Nieuwe carrière”

“Ik voelde me erg verlegen, maar tegelijk ook verbonden met hem. Dus ik bleef in contact met hem en sprak nog geregeld met hem af in LA. En nu hebben we sinds enige tijd beslist om onze seks vast te leggen op video en content te maken voor OnlyFans. Het voelt aan als mijn lotsbestemming. We zijn supergoeie vrienden en hebben bakken plezier!”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels