HomeNieuwsLifestyle63-jarige dame beleeft tijd van haar leven: "Ik heb een toyboy, geweldige...

63-jarige dame beleeft tijd van haar leven: “Ik heb een toyboy, geweldige seks en wax me niet meer” (foto)

Je bent 63 en je wil wat. Maak kennis met auteur Kathy Lette, een vrouw die niet op haar mondje gevallen is en in een recent stuk leeftijdsgenoten ervan verzekert dat je niks verliest op je 63 jaar wanneer het aankomt op je liefdesleven. In één adem vermeldt ze er ook bij dat ze momenteel met een toyboy afspreekt.

In plaats van trager te leven, is ze met haar vriendinnen op avontuur en gaan ze naar eigen zeggen “samen relaties aan met toyboys”. De jonge kerels houden van hen omdat ze hen ongelooflijk sexy vinden. “Vrouwen van mijn leeftijd worden vaak afgeschreven als oude heksen en zeuren. Maar het is net in onze post-menopauze dat we seksueel enorm actief willen zijn”, zo vertelt Lette.

96 jaar

“Bij mannen is het net omgekeerd. Wanneer zou ouder worden daalt hun testosterongehalte en stijgt hun oestrogeen. Als zij op pensioen gaan, willen ze vooral een huis en plek om te ‘nestelen’. Indien een vrouw gezond is in het midden van haar leven, kan ze waarschijnlijk wel de 96 bereiken, wat ook meteen betekent dat er tijd genoeg is om seksuele escapades te hebben”, aldus Lette. Ook zouden vrouwen volgens haar veel relaxter seks beleven, omdat ze niet meer inzitten met hoe mensen over hen denken. Ze hebben ook niet meer de nood om elke lichaamshaartje te waxen.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels