HomeNieuwsLifestyle"Mijn vrouw neemt een pauze in het midden van de seks om...

“Mijn vrouw neemt een pauze in het midden van de seks om thee te drinken… en dat is zo’n afknapper”

We snappen het, thee is lekker. Maar is zo’n kopje ook lekker genoeg om een intense vrijpartij te onderbreken? Volgens één vrouw alleszins wel, want zij gaat steevast voor een theepauze tijdens de seks. Tot grote frustratie en ongenoegen van manlief…

De kerel bracht het opmerkelijke verhaal buiten op Reddit en vroeg om raad. “Elke dag breng ik een kopje thee voor mijn vrouw naar bed. Ze houdt van dat ritueel en ik hou ervan om haar ermee te plezieren. Alleen, soms vrijen we ’s morgens nog, nadat ik haar thee heb gebracht, en dan neemt ze in het midden van de seks een pauze om haar kopje leeg te drinken vooraleer het koud wordt…”, aldus de man.

”Moment weg”

“Voor mij is het moment van de passie dan weg”, zo bekent hij. “Ik ben er zeker van dat ons liefdesleven nog passioneler zou zijn moest ze niet constant theepauzes inlassen.” Uiteraard veel grapjassen in de commentaren onder de initiële post. “Thee wordt niet koud in 2 minuten en 10 seconden”, grapte iemand. “Je kan die spulletjes kopen die je kopje warm houden”, merkt een andere persoon op. “Stop gewoon met haar thee te serveren”, adviseert een derde.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels