HomeNieuwsEntertainmentZo reageert Koen Wauters op deze 'ophefmakende' bikinifoto van zijn 14-jarige dochter

Zo reageert Koen Wauters op deze ‘ophefmakende’ bikinifoto van zijn 14-jarige dochter

Zita Wauters, de 14-jarige dochter van zanger Koen Wauters en Valerie De Booser, plaatste gisteren een vakantiefoto op Instagram.

Niks aan de hand, zou je denken, maar toch wordt er duchtig gesproken over het plaatje. “Ik vind dit toch nog veel te jong om zo te poseren terwijl ze nog met kleine kinderen werkt. Dit kan niet”, laat iemand weten. “14 jaar is een beetje jong toch, wat een moeder pfff”, zou het verder nog klinken.

Maar de meeste reacties op de foto zijn positief. “Wow, kan er iemand een brandweer bellen want ik sta in vuur en vlam”, reageert een volgster. “Ze heeft het recht te doen wat ze zelf wil. Als haar ouders dat oké vinden, wie zijn jullie dan om hier kritiek op te geven”, vraagt iemand anders zich nog af.

En over de ouders gesproken: papa Koen kan amper geloven hoe snel zijn oogappel groot wordt. “Ik gaf je eergisteren nog de papfles en gisteren legde ik jou nog in je bed… Damn girl wat gaat het snel! Geniet ervan”, plaatste hij onder het zonnige plaatje van zijn dochter.

https://www.instagram.com/p/B0OA121CYRa/

Foto: Belga – Bron: HLN

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels