Vind ons op

Zita

Zangeres Grimes, lief van Elon Musk, heeft “eindelijk” corona: “Ik geniet van de koorts”

Entertainment

Zangeres Grimes, lief van Elon Musk, heeft “eindelijk” corona: “Ik geniet van de koorts”

De Canadese zangeres Grimes heeft op haar Instagram-account laten weten dat ze “eindelijk” besmet is geraakt met het coronavirus. Dat vind ze blijkbaar niet heel erg, want de partner van Tesla-baas Elon Musk zegt nog dat ze plezier haalt uit de koortsdromen die het virus haar geeft.

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op een positieve coronatest. De meeste mensen zouden wat ongerust zijn, maar het tegengestelde is waar bij de Canadese zangeres Grimes. Zij liet via haar Instagram Stories weten dat het coronavirus haar “eindelijk” ook te pakken heeft. Ze geniet naar eigen zeggen zelfs “van de koorstdromen”.

Grimes zegt op haar Instagram Stories dat ze geniet van koorstdromen die ze krijgt door het coronavirus
Foto Instagram

Onze zoon, X Æ A-12

De 32-jarige artieste is vooral bekend van het nummer ‘Miss Anthropocene’ en heeft al sinds 2018 een relatie van de Nieuw-Zeelandse zakenman Elon Musk. De baas van onder andere Tesla en Space X stak onlangs nog Amazon-CEO Jeff Bezos voorbij als de rijkste man ter wereld en zou een vermogen hebben van 185 miljard dollar. De twee kregen in mei van vorig jaar hun eerste kindje en noemden de jongen X Æ A-12. Omdat de staat Californië geen cijfers in namen toelaat, veranderden ze het naar X Æ A-XII.

Het bericht Zangeres Grimes, lief van Elon Musk, heeft “eindelijk” corona: “Ik geniet van de koorts” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top