HomeNieuwsEntertainmentWinnie uit ‘Blind Getrouwd’ ontpopt zichzelf tot zeemeermin: «Zo mooi!» (foto)

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ ontpopt zichzelf tot zeemeermin: «Zo mooi!» (foto)

Winnie Bogaerts heeft een opvallende foto gedeeld op Instagram. Ze heeft zich immers verkleed als zeemeermin en daar is een goede reden voor…

Winnie kennen we vooral van ‘Blind Getrouwd 2020’, waarin ze haar huidige echtgenoot Jonah leerde kennen. Maar wie haar écht goed kent, weet dat ze aangesloten is bij duikclub Atlantis in Lier.

Kinderwens

Onlangs mocht de 31-jarige mama daar wel een héél leuke rol vervullen, zo legt ze uit op Instagram. «Vandaag gingen de kandidaat 1 sterren van onze duikclub voor het eerst duiken in open water. Naar traditie werden ze erna ook nog eens gedoopt door Neptuna, een rol die ik voor het eerst mocht spelen. Eindelijk ging mijn kinderwens om een zeemeermin te zijn in vervulling! De plons in het water achteraf viel dan weer wel wat tegen. Atlantis is groot! Neptuna is heilig!», klinkt het.

Lachen

In de reacties werd met hilariteit gereageerd op het kiekje, al krijgt Winnie ook complimenten. «Zo mooi!», lezen we onder meer.

Instagram CrtX0gDt6Kn


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/winnie-uit-blind-getrouwd-ontpopt-zichzelf-tot-zeemeermin-zo-mooi-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels