HomeNieuwsEntertainmentWilly Naessens kiest voor plastische chirurgie: “Dit wordt mijn vierde facelift”

Willy Naessens kiest voor plastische chirurgie: “Dit wordt mijn vierde facelift”

Ondernemer Willy Naessens is al 80, maar ziet er liever piepjong uit. Daarom ondergaat hij zijn vierde mini-facelift: “Een kalkoennek met rimpels onder de kin, afschuwelijk”, zegt hij in een interview met Dag Allemaal.

Hoewel Naessens al lang op pensioen zou mogen gaan, denkt hij met zijn 36 bedrijven, 26 fabrieken en 1.500 personeelsleden nog niet aan stoppen. De echtgenoot van Marie-Jeanne verklapt in Dag Allemaal dat hij zich niet alleen jong voelt, maar er ook jong wil blijven uitzien: “Ik ben ijdel”, geeft Naessens toe. “Ik heb al drie keer een mini-facelift laten doen en binnenkort ga ik voor een vierde keer. Mijn vader had op latere leeftijd een kalkoennek. Vijf centimeter gerimpeld vlees dat onder zijn kin bengelde. Ik keek daar constant naar, afschuwelijk.”

“Ik nam me toen al voor: bij mij zal dat niet waar zijn. Vandaar de mini-lift. Om 8 uur ’s ochtends binnen, ’s middags buiten, ’s namiddags in de zetel hangen en de dag erna met lappen op mijn gezicht achter mijn bureau. Het moet om de paar jaar opnieuw gebeuren, maar dat heb ik ervoor over”, aldus de ondernemer.

Het bericht Willy Naessens kiest voor plastische chirurgie: “Dit wordt mijn vierde facelift” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels