HomeNieuwsEntertainmentWillow Smith reageert voor het eerst op Oscarmep van haar vader: «Menselijke...

Willow Smith reageert voor het eerst op Oscarmep van haar vader: «Menselijke reactie»

Willow Smith, de dochter van Will Smith, heeft voor het eerst gereageerd op de mep die haar vader verkocht aan Chris Rock tijdens de Oscarceremonie van 2022. Ze zegt dat ze haar niets aantrok van de mediastorm die daarna losbarstte, aangezien haar vader «ook gewoon maar menselijk reageerde».

De avond dat Will Smith zijn allereerste Oscar binnen rijfde, betekende zo goed als de doodsteek voor de carrière van de 53-jarige acteur. Die avond gaf hij namelijk ook een mep in het gezicht van Chris Rock, nadat de komiek een grap gemaakt had over Jada Pinkett Smith, zijn vrouw. Het incident kon niet gesmaakt worden door productiehuizen en verschillende projecten met Smith in de hoofdrol zoals ‘Bad Boys 4’ en ‘Bright 2’ werden geschrapt. Ook The Academy reageerde verbolgen en bande Smith voor 10 jaar van de ceremonie.

AFP / R. Beck

Eerlijk en menselijk

Sindsdien bleef het stil bij de entourage van Will Smith. Nu reageert Smiths 21-jarige dochter Willow Smith voor het eerst. In een interview met Billboard zegt de zangeres dat het incident «haar creativiteit» niet aangetast heeft, laat staan dat het haar «even van streek bracht als haar eigen interne demonen.»

«Ik zie heel mijn familie als menselijk», zei ze. «Ik hou van hen en accepteer hen, met al hun menselijkheid. Door de positie waarin wij zitten, wordt onze menselijkheid soms niet geaccepteerd. Er wordt van ons verwacht dat we ons gedragen op een manier die niet bevorderlijk is voor een gezond menselijk leven en die niet bevorderlijk is voor je eerlijkheid.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/willow-smith-reageert-voor-het-eerst-op-oscarmep-van-haar-vader-menselijke-reactie

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels