HomeNieuwsEntertainment‘The Flash’-acteur Ezra Miller wordt nu ook beschuldigd van inbraak

‘The Flash’-acteur Ezra Miller wordt nu ook beschuldigd van inbraak

Ezra Miller werd in mei beschuldigd van een inbraak in de Amerikaanse staat Vermont. Dat blijkt uit een politierapport. De ‘The Flash’-acteur is niet aan hun proefstuk toe: eerder dit jaar kwam die al in aanraking met het gerecht in Hawaii en werd die beschuldigd van grooming en mishandeling.

Ezra Miller lijkt wat op de dool te zijn. De acteur, vooral bekend voor hun rol in ‘The Flash’, wordt nu beschuldigd van inbraak. Het ‘Vermont State Police report’ stelt dat ze een klacht binnenkregen van een bewoner in het dorp Stamford op 1 mei. Het ging over verschillende flessen alcohol die verdwenen waren uit de woning, terwijl de eigenaars afwezig waren. Op basis van getuigenissen en bewakingsbeelden kon de politie Miller beschuldigen van inbraak. Op 26 september moet die verschijnen voor het Superior Court in Vermont.

Schandaal na schandaal

Het is het zoveelste schandaal voor Miller. Eerder dit jaar werd die twee keer gearresteerd in Hawaii, voor intimidatie, en voor geweldpleging nadat die een stoel op een 26-jarige vrouw gegooid had. Later werd die ook al enkele keren beschuldigd van grooming.

Verschillende vrouwen beweren bovendien dat de ‘Fantastic Beasts’-acteur hen mishandelde. Miller zou bijvoorbeeld een vrouw hebben proberen te verstikken in een café in Ijsland. Tot slot bleek uit onderzoek van Rolling Stone dat Miller op dit moment samenwoont met een 25-jarige moeder en haar drie jonge kinderen in een ranch, die ook een cannabisboerderij zou zijn. Er zouden zich illegale wapens op het terrein bevinden.

Te midden van alle schandalen staat de opvolger van ‘The Flash’ nog steeds in de steigers. De film zou in juni 2023 in de zalen komen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/flash-acteur-ezra-miller-wordt-nu-ook-beschuldigd-van-inbraak

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels