HomeNieuwsEntertainmentWie is Eshref Reybrouck, de nieuwe vriend van Cath Luyten?

Wie is Eshref Reybrouck, de nieuwe vriend van Cath Luyten?

Na een relatie van meer dan vijftien jaar lieten Cath Luyten en de 23 jaar oudere Frank Raes begin december weten uit elkaar te gaan. “In onderling overleg”, zo klonk het toen. Ondertussen is Cath opnieuw verliefd, en stelde ze haar nieuwe vriend, een zekere Eshref Reybrouck, voor aan de pers. 

Met Eshref heeft Cath Luyten (41) iemand uit het vak te strikken. Hij werkte onder andere mee aan ‘Marsman’, ‘Wat Als’, ‘Cordon’ en tal van andere Vlaamse series. Na haar breuk met Frank Raes bleef Cath dus niet bij de pakken zitten. Al snel raakte bekend dat ze weer een vriend had, maar de identiteit van deze persoon bleef lang geheim.

Trio 

Tot maandagavond, toen de film ‘Trio’ van Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke in première ging in Kinepolis Antwerpen. Voor Cath de ideale gelegenheid om voor het eerst met haar nieuwe vriend te poseren voor de aanwezige fotografen. Een beetje onwennig hapte Eshref uiteindelijk toe.

Eshref Reybrouck                                                      Foto R.V.

Opmerkelijk is ook dat de blonde presentatrice ditmaal voor een jonger iemand heeft gekozen. Dat moet pieken bij Frank Raes.

Het bericht Wie is Eshref Reybrouck, de nieuwe vriend van Cath Luyten? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels