HomeNieuwsEntertainmentWendy Van Wanten na twaalf jaar terug vrijgezel

Wendy Van Wanten na twaalf jaar terug vrijgezel

Dat lezen we op de Instagrampagina van Frans Van Coppenolle, die twaalf jaar lang Wendy’s partner was.

Hun relatie begon destijds dankzij ‘Wie wordt de man van Wendy?’. En het eindigt nu ook met een gelijknamig theaterstuk. Want vrijdagavond, tijdens de première van het theaterstuk, was Frans niét aanwezig.

“Hij moest babysitten. Estelle moest naar de tennisles en Clement had nog schoolwerk”, liet Wendy toen weten. Maar daar blijkt niets van te kloppen. “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie wordt de man van Wendy?'”, aldus Frans op Instagram. “Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag”, gaat hij verder.

De oorzaak van de breuk ligt volgens Coppenolle bij Wendy’s zoon Dylan. Wendy en Dylan zoeken dezer dagen terug toenadering, maar dit zou de relatie tussen Wendy en Frans dan weer niet geholpen hebben. Integendeel. “Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. De relatie was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was.”

https://www.instagram.com/p/BpAzyy6HBnc/

Ook Wendy Van Wanten heeft nu via Instagram gereageerd. Zij spreekt van een tijdelijke relatiebreuk.

https://www.instagram.com/p/BpB59kbHRLa/

Foto: Belga

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels