HomeNieuwsEntertainmentWeinige verhullende Noah Cyrus schittert op cover van bekend magazine

Weinige verhullende Noah Cyrus schittert op cover van bekend magazine

Noah Cyrus, de jongere zus van Miley, siert de cover van het Amerikaanse tijdschrift Paper Magazine. Daarin poseert ze halfnaakt, en praat ze over hoe ze het nog steeds moeilijk heeft om zichzelf mooi te vinden.

De 19-jarige zus van Miley Cyrus koos ervoor om uit de kleren te gaan omdat dat aansluit bij de boodschap van haar nieuwste single ‘fuckyounoah’. Daarin praat ze over de impact die negatieve commentaren op haar hebben.

Grootste vijand

Dat zorgde er door de jaren heen voor dat ze een afkeer van zichzelf begon te krijgen. “Toen ik jong was, deelde ik geen foto’s van mezelf, maar er circuleerden wel foto’s van mij omdat mijn familie bekend is. Ik las de commentaren over mijn gezicht en hoe mijn lichaam veranderde. Daardoor begon ik mijn gezicht en lichaam te haten. En ik heb het daar nog steeds moeilijk mee. Ik ben mijn grootste vijand. Ik hou weinig van mezelf. Ik wil dat wél kunnen, en elke dag word ik daar beter en beter in”, klinkt het.

Mentale gezondheid

Noah wil met haar nummer en haar interview andere mensen die met een negatief zelfbeeld kampen, een hart onder de riem steken. “Mentale gezondheid fascineert me enorm hard. Ik wil dat mensen weten dat ze niet alleen zijn. De enige manier om dit te stoppen, is door te luisteren en te praten”, besluit ze.

View this post on Instagram

heavy heart  @papermagazine

A post shared by fuckyounoah (@noahcyrus) on


Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken:

Het bericht Weinige verhullende Noah Cyrus schittert op cover van bekend magazine verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
32.2 ° C
33.8 °
30.4 °
24 %
3.1kmh
0 %
zo
34 °
ma
25 °
di
30 °
wo
23 °
do
24 °

Populaire Artikels