HomeNieuwsEntertainmentDeze bekende actrice wil dolgraag de eerste vrouwelijke James Bond worden

Deze bekende actrice wil dolgraag de eerste vrouwelijke James Bond worden

Volgend jaar komt de nieuwe ‘James Bond’-film uit. Daarin zal Daniel Craig opnieuw de hoofdrol voor zijn rekening nemen, maar de kans bestaat dat een vrouw het daarna van hem overneemt. In dat geval kunnen de makers alvast rekenen op een wel heel populaire actrice.

De 25ste ‘James Bond’-film ‘No Time to Die’ wordt in april 2020 in de cinemazalen verwacht. Voor de vijfde keer op rij zal Daniel Craig (51) de rol van de legendarische Britse spion op zich nemen, maar naar verluidt zou het voor hem de laatste keer zijn.

Cool personage

Er rijzen immers heel wat stemmen om James Bond te laten spelen door een vrouw. Mocht dat plan doorgaan, dan staat de Britse actrice Emilia Clarke alvast op de eerste rij. De 33-jarige actrice die Daenerys speelt in ‘Game of Thrones’ zou geen seconde twijfelen mocht die gelegenheid zich voordoen. “Uiteraard zou ik James Bond willen spelen. Dat is zo’n typetje dat nooit niet cool is. Al zet je een stijlloze versie van hem neer, dan nog zou het cool zijn”, vertelde ze aan Empire magazine.

Vreemde gedachte

Toch is niet iedereen even enthousiast over een vervrouwelijking van de bekende Britse spion. Zo vindt ‘Absolutely Fabulous’-actrice Joanna Lumley (73) het een behoorlijk vreemde gedachte. “Ian Fleming heeft James Bond heel gedetailleerd beschreven als een Britse man van een zeker grootte, slank gebouwd en met een wreed gezicht. Het lijkt me raar om daar een vrouw van te maken. Ik zou dan eerder een nieuw personage introduceren, 008 of zo. En laat haar dan een vrouw zijn”, vertelde ze eerder aan Metro UK.

Het bericht Deze bekende actrice wil dolgraag de eerste vrouwelijke James Bond worden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels