HomeNieuwsEntertainmentWat vertelt Adele over Rihanna?

Wat vertelt Adele over Rihanna?

Het Amerikaanse magazine Time heeft net zijn jaarlijkse lijst met de 100 meest invloedrijke mensen bekendgemaakt. In die lijst is ook R&B-zangeres Rihanna opgenomen, tot groot genoegen van haar collega Adele.

In een artikel dat Adele naar aanleiding van de Time 100 heeft geschreven, spreekt ze zeer lovend over de popprinses. “Ze is onbevreesd en zit vol met de juiste attitude om nu en voor eeuwig alles te zijn wat ze is.”

“Telkens ik haar ontmoette, gedroeg ze zich als een heel gracieus, loyaal en grappig icoon. Als iemand een foto van haar neemt, laat de flitser haar zodanig gloeien dat je nog een paar minuten versuft bent.” Het artikel dat Adele over Rihanna geschreven heeft, kan je hier lezen.

Nieuw record

Naast Rihanna behoren volgens Time ondermeer Donald Trump, prins Harry en Meghan Markle, Roger Federer, Oprah Winfrey en Jennifer Lopez tot de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Die laatste zangeres mocht de cover van het magazine sieren.

Voor het eerst werd ook een 14-jarige in de lijst opgenomen. Actrice Millie Bobby Brown is daarmee de jongste persoon die ooit in de Time 100 stond.

(sg)

Het bericht Wat vertelt Adele over Rihanna? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels