HomeNieuwsEntertainmentVTM maakt programma over mensen met gepersonaliseerde nummerplaat

VTM maakt programma over mensen met gepersonaliseerde nummerplaat

Voor een nieuw televisieprogramma gaat VTM op zoek naar mensen met een gepersonaliseerde nummerplaat. In het programma wil de zender vooral de verhalen achter de keuze voor een unieke nummerplaat belichten.

Wie wil rondrijden met een bijzondere nummerplaat, kan dat in België al sinds maart 2014. Ondertussen kozen in ons land al 45.000 mensen voor een uniek kenteken. Het kostplaatje daarvoor loopt op tot zo’n 1.000 euro. Waarom bepaalde bestuurders zoveel geld overhebben voor dat stukje metaal? Dat wil VTM dus graag uitzoeken met een nieuw televisieprogramma.

Oproep aan de ‘speciallekes’

Voor zo’n bedrag zou je denken dat de bedenkers van een gepersonaliseerde nummerplaat carte blanche krijgen. You wish: er zijn wel een aantal regels. Zo moet het kenteken minstens een letter bevatten, worden letters en cijfers altijd met een streepje gescheiden en mag je plaat niet meer dan acht karakters tellen.

Om de mensen achter dergelijke speciale creaties te vinden, lanceert de zender een oproep. Heb je zelf een unieke gepersonaliseerde nummerplaat of ken je zo iemand? Wil je graag je verhaal delen? Dat kan via de website van VTM. Wanneer het programma uitgezonden zal worden, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nummerplaat (@nrpl8s) op

Het bericht VTM maakt programma over mensen met gepersonaliseerde nummerplaat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels