HomeNieuwsEntertainmentVrouw die Boef een lift gaf bijt van zich af

Vrouw die Boef een lift gaf bijt van zich af

Een van de ‘hoeren’ die Boef op nieuwjaarsochtend een lift gaf, geeft de rapper lik op stuk in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf. “Waarom kwamen je vrienden je niet ophalen?”, klinkt het.

De Nederlandse muzikant ligt al een paar dagen onder vuur. Aanleiding is een filmpje waarin de rapper de drie vrouwen die hem op nieuwjaarsochtend een lift naar huis gaven, uitscheldt voor hoeren. “Wie tot 8 uur ’s ochtends feest en korte rokken draagt, kan niet anders dan een kech zijn”, klonk het in een video op Snapchat. Kech is het Arabische woord voor hoer.

Vriendendienst

In een interview met De Telegraaf zet de vrouw nu ’t een en ’t ander recht. Zo boden zij en haar vriendinnen Boef niet spontaan een lift aan, ze stopten omdat de rapper daar zelf om vroeg. “Een vriendin van mij kent Nasr de Barber, die samen met Boef op stap was. De twee vroegen aan haar of we hen wilden meenemen. Wij zaten er niet echt op te wachten, het was al laat. Maar voor haar hebben we het toch gedaan”, klinkt het bij de vrouw, die anoniem wenst te blijven uit angst voor negatieve reacties.

Boef heeft zich intussen verontschuldigd bij de dames. “Het was fout. Ik had wat gedronken en heb stomme dingen gezegd. Ik ben geen vrouwenhater”, stelt hij. Toch nam hij niet de moeite om hen persoonlijk te contacteren. “Ik heb hun nummer niet”, verdedigde hij zich. Maar ook dat ontkent de jonge vrouw. “Mijn vriendin had meteen via internet gereageerd op het eerste filmpje, maar hij heeft haar geblokkeerd.”

Niet langer op MNM

In ons land heeft MNM-dj Karolien Debecker verklaard dat ze weigert om nog langer zijn muziek te draaien. En ook N-VA-politica Zuhal Demir reageert nu op zijn uitspraken. “Wat een dwaas, zielig, gefrustreerd mannetje”, schrijft Demir of Facebook. “Hij moet overduidelijk compenseren voor een klein verstand”.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels