HomeNieuwsEntertainmentVoormalige politieagente zoekt het tegenwoordig op OnlyFans: “Mijn kijkers houden van m’n...

Voormalige politieagente zoekt het tegenwoordig op OnlyFans: “Mijn kijkers houden van m’n handboeien en pistool” (foto’s)

Een vrouw werkte 28 jaar lang als politieagente tot ze er genoeg van had en zich weer sexy wilde voelen. Melissa Williams, een 46-jarige vrouw uit Colorado, vertelde in een interview dat ze haar vrouwelijke kant jarenlang heeft moeten onderdrukken. En dus startte ze een OnlyFans.

In eerste instantie was het gewoon de bedoeling om via dat kanaal haar seksleven naar een niveautje hoger te krijgen. Maar nadat er foto’s waren gelekt door haar collega’s, werd ze de laan uitgestuurd met 30.000 dollar. Genoeg reden voor Williams om zich volledig te gooien op haar nieuwe carrière. “Eindelijk was ik van dat jeukerig uniform af en kon ik de outfits dragen die ik zelf koos”, zo vertelt ze.

Politiefantasie

Haar fans vinden het alvast geweldig. “Velen onder hen hebben duidelijk een politiefantasie. Zo willen ze dat ik hen zou tegenhouden op de baan en hen zou arresteren, inclusief grondig fouilleren”, deelt Williams. “En uiteraard willen ze dat ik mijn handboeien gebruik. Ik hou ervan om met hen in dialoog te gaan en de mannen op mijn platform te leren kennen. Ik voel me echt gevleid”, zo besluit ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels