Vind ons op

Zita

Entertainment

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ zwanger van eerste kindje: «Ik kan het niet meer verbergen» (foto)

Laura Lieckens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, is in verwachting. Dat maakt ze bekend op Instagram.

Heuglijk nieuws voor Laura Lieckens en haar vriend Yorben (29)! Het koppel is in verwachting van hun eerste kindje samen. Yorben heeft al een dochtertje, Enthe, uit een vorige relatie. Laura is nu 18 weken ver. Het kindje is uitgerekend voor augustus 2022.

Plusmama

De 29-jarige interieurarchitecte deelde het leuke nieuws in een liefdevolle brief aan Enthe. «Wij moeten iets vertellen, na 18 weken kan ik het niet meer verbergen. Lieve Enthe, mijn prinsesje, mijn oogappel, het meisje dat voor de eerste keer van mij een soort mama maakte. Je bent niet alleen een fantastisch knappe meid, maar ook zo enthousiast, lief en ontzettend zorgzaam. Je zit diep in mijn hartje en dat zal altijd zo zijn! Je zal altijd, samen met je broertjes of zusjes, mijn nummer 1 zijn en ook blijven. Ik ben in dezelfde situatie opgegroeid als jij en ben door mijn plusmama met veel liefde en warmte gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Je bent ook mijn dochter en net zo belangrijk voor mij als alles wat in de toekomst nog gaat komen. Ik zie u ontzettend graag. En ik ben er nu al van overtuigd dat je een fantastische grote zus gaat worden! Wat kijk je er naar uit», klinkt het.

Samenwonen

Laura deed in 2020 mee aan het populaire datingprogramma ‘Blind Getrouwd’. Ze werd gekoppeld aan Sonny, maar uiteindelijk besloten ze om niet getrouwd te blijven. Sinds vorig jaar vormt ze een koppel met Yorben, met wie ze al een tijdje samenwoont.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/laura-uit-blind-getrouwd-zwanger-van-eerste-kindje-ik-kan-het-niet-meer-verbergen-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top