HomeNieuwsEntertainmentVoormalig Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé overleden

Voormalig Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé overleden

Ignace Crombé, jarenlang de organisator en het gezicht van Miss Belgian Beauty, is dinsdag overleden aan pancreaskanker. Dat melden meerdere media. Hij werd 65.

Begin jaren 90 organiseerde Crombé voor het eerst Miss Belgian Beauty, dat uitgroeide tot de grote concurrent van de Miss België-verkiezing. Crombés Miss Belgian Beauty werd tot 2009 georganiseerd. Rani De Coninck was in 1992 de eerste winnares.

Agressieve kanker

Eind vorig jaar kreeg Crombé te horen dat een agressieve pancreaskanker was uitgezaaid en dat hij nog zes maanden te leven had. Eind juni kreeg Crombé te horen dat de tumor stabiel was, maar goed anderhalve maand later is hij toch overleden, weet Krant van West-Vlaanderen.

In een interview met die regionale krant, eind juni, zei hij nog dat hij niet bang is voor de dood. «Ik heb geaccepteerd dat mijn tijd hier op aarde stilaan opgebruikt is. Ik hoop gewoon dat ik niet moet afzien, dat ik geen pijn moet lijden.»

Crombé laat een vriendin en twee dochters na. Eén van die dochters is Axelle, het kindje dat hij met zangeres Trisha kreeg.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/voormalig-miss-belgian-beauty-organisator-ignace-crombe-overleden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels