HomeNieuwsEntertainmentIt’s Britney b*tch: Britney Spears maakt muzikale comeback met Elton John

It’s Britney b*tch: Britney Spears maakt muzikale comeback met Elton John

Britney Spears maakt binnenkort inderdaad haar muzikale comeback. Eind juli werd gefluisterd dat de Amerikaanse zangeres zou werken aan een nieuw nummer met Elton John. Nu zijn die geruchten ook bevestigd door het duo zelf.

Op zijn sociale media deelt Elton een plaatje met daarop een emoji van een roos en een raket. De roos staat in dit geval voor Britney, die de emoji geregeld in haar eigen berichten gebruikt. De raket staat voor de Britse zanger, verwijzend naar zijn hit ‘Rocket man’.

Het nummer van Britney en Elton is een nieuwe versie van de hit ’Tiny dancer’ uit 1972 en gaat ‘Hold me closer’ heten. Wanneer het precies uitkomt, is nog niet bekend.


Bevrijding

In september 2021 kwam er een einde aan het jarenlange bewindvoerderschap van haar vader Jamie Spears over Britney. Sindsdien heeft de 40-jarige popster eindelijk weer zeggenschap over haar persoonlijke en financiële doen en laten. Bitbit stapte sinds haar ‘bevrijding’ al in het huwelijksbootje met haar vriend Sam Asghari en raakte ook zwanger nadat ze niet meer verplicht was anticonceptie te nemen. Na enkele weken maakte ze echter bekend dat ze haar ongeboren kindje had verloren.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/its-britney-btch-britney-spears-maakt-muzikale-comeback-met-elton-john

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels