HomeNieuwsEntertainmentVoorlaatste aflevering van ‘Blind getrouwd’ kent romantische afsluiter

Voorlaatste aflevering van ‘Blind getrouwd’ kent romantische afsluiter

Na vijf slopende weken hebben maar liefst drie ‘Blind Getrouwd’-koppels gekozen om samen te blijven. Het wetenschappelijke team achter het programma mag dus best trots zijn. 

In de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ konden kijkers al zien hoe de 29-jarige applicatiespecialist Frie en de 30-jarige zelfstandige verzekeringsagent Toon na vijf maanden nog steeds een koppel vormen. Niemand die eraan twijfelde dat de twee een goede match waren. Zowel op emotioneel als intelligent vlak waren ze elkaars evenknie. Ontroerend moment was wanneer Toon een emotionele speech gaf over zijn vrouw: “Vijf weken geleden zei ik ja tegen een experiment, nu zeg ik ja tegen iemand waarmee ik een toekomst heb.”

Frie en Toon / Medialaan

Esther en Tim

Van het flitsende koppel Frie en Toon, ging het naar het meer alledaagse stel van de show: Esther en Tim. schuchter en timide groeiden ze week na week naar elkaar toe. Op het ultieme verdict is het nog een week wachten, maar voorlopig lijkt het goed snor te zitten tussen de twee.

Esther en Tim / Medialaan

Aljosja en Lieve 

Weinig kijkers hadden de goedlachse Aljosja en Lieve een kans gegeven. Maar de formule van de ‘Blind Getrouwd’-experts lijkt te werken. Ook zij kozen ervoor om na de vijf weken hun relatie een kans te geven. Maar is hun vriendschap voldoende om ook echt liefdespartners te worden. De woorden van Aljosja doen ons een beetje twijfelen. “Lieve, ik heb u graag. Ik zie u graag, ik ben heel blij dat je mijn vrouw bent.”

Aljosja en Lieve / Medialaan

Voor de andere twee koppels was het al vrij snel duidelijk dat een lange relatie een aartsmoeilijke taak zou worden. Hoewel Marjolein en Mike getipt werden als droomkoppel, bleek de liefde snel bekoeld. Een week vroeger als voorzien trok de lifecoach de stekker uit haar huwelijk. Ook bij Wendy en Damiano was geen greintje romantiek of passie te bespeuren. Wendy houdt er naar eigen zeggen wel een goede vriend aan over.

Het bericht Voorlaatste aflevering van ‘Blind getrouwd’ kent romantische afsluiter verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels